Čištění amarounem - Cyber Clean - zázračná, účinná, dezinfekční hmota

27.02.2011 13:19

Speciální absorbční a antibakteriální hmota pro čištění jinak obtížně dostupných míst, perforací, povrchových struktur (např. ostřící kroužky objektivů), okolí různých tlačítek a ovladačů fotoaparátů, bajonetů, filtrových závitů a mnoho dalších povrchů fototechniky a domácí i kancelářské elektroniky.

Azurově barvená hmota oproti žluté u typu Electro (vyobrazení v galerii) rozšiřuje použití na speciální plasty používané v interiérech automobilů.

Speciální hmota sloužící pro očištění elektroniky, zvláště klávesnic mobilů, notebooků, joysticků, dálkových ovladačů, fotoaparátů, mechanických částí objektivů (např. strukturované kroužky na ostření a zoom, aj. zařízení, která, aniž bychom to tušili, mohou být těmi nejšpinavějšími věcmi, se kterými přicházíme do styku.

Cyber Clean je hmota výborně tvarovatelná a zabíhavá, takže se při namáčknutí spolehlivě dostane do spár a těžko dostupných koutů, kde se na Cyber Clean nalepí nečistoty, prach apod. a kde Cyber Clean působí dezinfekčně. Jedná se o spolehlivou patentovanou recepturu, na výrobcích nezanechává skvrny a je vůči elektronice naprosto neškodná. Opakovaně použitelné, ukončení životnosti signalizováno změnou barvy z azurové na šedomodrou.

Po promnutí jsou nečistoty díky membránovému povrchu absorbovány do vnitřní struktury a prvrch hmoty je opět čistý a připravený k použití.

Fotografie produktu:

Více informací naleznete zde: www.fotografie-malek.com/news/cisteni-fototechniky-cisteni-amarounem-cyber-clean-zazracna-ucinna-dezinfekcni-hmota/

Objednat si můžete zde: