Fotoworkshop C&W

06.04.2013 07:40

Fotoworkshop C&W

 

id887sMagazín ČS Fotografie pro vás pořádá speciální, stylový fotografický workshop pod názvem Country & Western na rančí Saint Anthony u Teplic v severních Čechách! Přestože počasí mnohé neláká k exteriérovému fotografování, věřte, že bude líp! A pro náš speciální workshop, jediný svého druhu v České republice, máme objednáno nejen skvělé počasí, ale také výjimečnou atmosféru, neobvyklé možnosti fotografování, a ve velmi intenzívní výuce získáte neocenitelné znalosti a zkušenosti, a to nejen pro stylové Country & Western fotografování, ale i pro portrét a Glamour obecně!

V ceně workshopu zahrnuto: Teoretická průprava v pátek večer od cca 17.00 hod. v penzionu u hradu Krupka, praktická výuka fotografování na ranči Saint Anthony v podhůří Krušných hor, profesionální modelky (Cowgirls) a modela (Cowboy), koně amerického plemena Paint horse, westernové doplňky pro scénickou fotografii, zábleskové generátory pro práci v exteriéru, kotlíkový guláš nebo kovbojské fazole z vařečky věhlasné kuchařky Lucie k sobotnímu obědu na ranči. Ukončení Workshopu v sobotu kolem 18. hodiny, při vhodných světelných podmínkách možnost prodloužení do pozdějších večerních hodin.

Nemáte možnost zúčastnit se již od pátečního odpoledne, a oželíte večerní semináře? Můžete přijet až na praktickou výuku, která začíná v sobotu v 9.00 hod!*

Páteční ubytování pro účastníky z daleka, večeři a snídani ve stylovém penzionu Růžový hrádek Krupka si účastníci hradí individuálně (ubytování cca 500,-Kč), pro zájemce je možné rezervovat ubytování také ze soboty na neděli.

Přihlášky na Workshop zasílejte co nejdříve, a to e-mailem na adresu: info@csfotografie.cz . V přihlášce uveďte svou plnou poštovní adresu, telefon, a e-mailovou adresu, a také výběr sobotního oběda (guláš/fazole/bezmasé/hladovka).

Cena workshopu: 2.990,-Kč
Cena při účasti pouze na praktickou výuku v sobotu: 2.390,-Kč

Lektoři: Jan Karbusický & Tomáš Znojemský

Zdroj: www.csfotografie.cz