Lowepro S&F již v prodeji!!!

14.02.2011 07:09

 

id393asLowepro včera oficiálně zahájilo prodej modulárního systému Street & Field druhé generace také v České republice, a konečně tak máte možnost tento jedinečný a promyšlený systém, který jsme vám představili v magazínu Československá Fotografie 3/2011, zařadit do své výbavy.

Lowepro S&F Modular systém ocení všichni akční, svatební, sportovní, reportážní i wildlife fotografové, kteří potřebují mít rychle a snadno dostupné výměnné objektivy, blesky, filtry a další příslušenství. Díky univerzálnosti systému není snad oblast, kde by jej nebylo možné s výhodou využít, snad jen s výjimkou práce v ateliéru...

Systém popruhů, vesty a opasků vás zbaví nepříjemného padání brašny z ramene, nebo nedostupnosti techniky v batohu. Modularita systému umožní aktuálně nastavit systém podle šíře výbavy pro tu kterou akci, vše je přitom rozměrově nastavitelné pro prakticky jakoukoliv postavu uživatele. Systém je propracován do nejmenších detailů a zohledňuje i multimediální využití fototechniky, potřebu bezpečného a dostupného vedení různých kabelů apod. U nosných popruhů například najdete vpředu malou integrovanou píšťalku, kterou můžete přivolat pomoc, nebo o sobě dát vědět při zabloudění v mlze apod.

id393bGeniálně řešené pouzdro Lens Exchange Bag dokonale řeší obvyklý problém bezpečné výměny teleobjektivů a objektivů během akce, a to i za chůze nebo běhu, přitom vše lze zvládnout díky dvojzipovému madlu jednou rukou. Pouzdra na menší objektivy lze snadno zúžit v případě, že z něj vyndaný objektiv nasadíte na fotoaparát; pouzdro tak není zbytečně objemné a nepřekáží.

Samozřejmostí je perfektní ergonomické řešení pásů, popruhů i vesty, systém umožní díky posunovatelnosti přídržného systému pouzder na opasku Light Utility Belt snadno přejít z fotografování ve stoje do polohy "ležícího střelce", snímat v sedě nebo pokleku. Zátěž i velmi těžké výbavy je při správném nastavení velmi rovnoměrně rozložena, zátěž ramenou můžete snadno snížit větším přitažením opasku a přenesením části zátěže na něj. V případě potřeby je dokonce možné na popruhy S&F Technical Harness připevnit do zádové oblasti fotobrašnu a zajistit ji proti sjíždění do stran.

Systém S&F Modular je kompatibilní také s pouzdry na objektivy Lowepro Lens Case, a snadno je možné jej doplnit i brašnami na záložní tělo fotoaparátu s nasazeným objektivem, stačí si vybrat podle délky objektivu vhodnou výšku brašny Lowepro Toploader Pro.

Systém Lowepro S&F Modular bude v prodeji jen v několika vybraných obchodech, a jsme potěšeni, že náš ČS Fotoobchod mezi ně patří.  

Kompletní systém Lowepro S&F máme již nyní na skladě, ty nejdůležitější části pak přímo na naší prodejně v Seydlerově ulici v Praze.

 

Více na  www.csfotoobchod.cz/eshop/fototransport/system-lowepro/new-street-field-system.html