USB Flash disky _ A-Data S101

08.01.2011 11:19

id300sJe to tak ve všech oborech. Někomu nezáleží na pořádku, designu a stylu, jinému naopak dělá dobře, když je vše srovnané, drží se jedné značky jak jen to jde, a v designu si potrpí na styl, aby vše ladilo a soulad mu přináší inspiraci. Právě takovým fotografům udělají určitě radost nové špičkové USB Flash disky A-Data S101, designované především pro fotografy, k jejichž vybavení se tyto "flešky" rozhodně skvěle hodí designem i charakteristickou exkluzívní povrchovou úpravou.

Nejde samozřejmě jen o design. Technologie flash pamětí je právě u této značky na nejvyšší profesionální úrovni (A-Data je výrobcem také špičkových spolehlivých pamětí DRAM pro počítače, SSD disků a paměťových karet), a USB Flah disky nejsou výjimkou. Zcela nový model S101 využívá technologii COB (Chip-on-Board), díky které bylo možné dosáhnout extrémně kompaktních rozměrů při současné plné odolnosti proti poškození vodou, jsou proto vhodné i pro outdoorové použití.

id300c

Povrchová, vysoce kvalitní a odolná "kožená" úprava s jemným vzorkem zvyšuje odolnost disku, který je navíc vybaven očkem pro poutko, kterém je možné Flah disk upevnit uvnitř brašny, zavěsit na opasek nebo ke klíčům. USB konektor je chráněn proti poškození zásuvným mechanismem pro transport. Vysoce elegantní S101 mají extrémně kompaktní rozměry (33x16x6,5 mm) při hmotnosti 4 g.

id300b

USB Flash A-Data S101 je plně kompatibilní s USB 2,0 i 1,1 a s operačními systémy Windows/Mac/Linux, a budou dodávána na trch v kapacitě 4/8/16/32 GB. Na našem trhu by se měly objevit koncem ledna, a to za velmi příznivé ceny.

 

Objednávejte na www.csfotoobchod.cz/eshop/datove-nosice/usb-flash-disky/a-data-usb-flash-s101-8-gb.html